Front Row, vanaf 3 maart bij ZooMedia

February 27, 2023
By Valentijn Horemans

Vanaf 3 maart zetten we bij ZooMedia acht weken lang jonge Belgische bands of artiesten in de kijker. In onze zetel maken ze, tijdens Front Row Talk, uitgebreid de tijd voor een babbel met Larissa Roose. Daarnaast krijgt u elke week ook een exclusieve showcase te zien, onze Front Row Session, met daarin twee eigen nummers en uiteraard ook een bekende cover.

Foto: Jaani De Koker

Aftrappen doen we vrijdag met Kids with Buns. De band rond Marie Van Uytvanck & Amber Piddington won in 2021 de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Ondertussen veroveren de twee Vlaanderen en Nederland met nummers als bad grades, bathroom floor en 1712. In onze studio hebben ze het over toekomstige projecten, de invloed van social media en uiteraard heel wat andere zaken. In ons gezellige decor spelen ze daarnaast ook hun bekendste songs en een cover van Dodie.

Foto: Jaani De Koker

Verder passeren ook heel wat andere bands natuurlijk de revue en dat in verschillende genres. Zo krijgen we in de tweede aflevering rapper Rare Akuma over de vloer. Later volgen nog Porcelain ID, Galine, K1D, Rapha, Chackie Jam en Lyna. Front Row is een co-productie van ZooMedia met Pickx. Naast de traditionele Front Row Talk & Front Row Session zal er op onze social media heel wat extra interessante content verschijnen rond deze bands & artiesten.